وبلاگ

نکات مهم برای محافظت از نوزاد در تابستان

نکات مهم برای محافظت از نوزاد در تابستان

نوزاد هدیه ای برای خانواده است، تا قبل از به دنیا آمدن بیشتر خانواده ها به دنبال خرید بهترین سیسمونی نوزاد خود هستند؛ اما پرورش نوزاد تقریباً یک چالش است. به خصوص در چند سال اول که کودک کوچک است و نمی تواند خواسته ها را به وضوح بیان کند. تغییر فصل یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی است که نوزاد باید با آن روبرو شود و زمانی که نوزاد برای اولین بار پس از تولد با تابستان یا زمستان مواجه می‌شود، این نگرانی بیشتر است.

اگرچه بدن با تغییرات دما و رطوبتی که به تدریج در محیط ایجاد می شود سازگار می شود، برخی اقدامات احتیاطی هنوز ضروری است و والدین، به ویژه مادر، باید مراقب باشند. در حالی که زمستان نیاز به محافظت در برابر سرمای شدید دارد، تابستان ها نیز برای نوزاد مشکل ایجاد می کند زیرا گرمای بیش از حد محیط می تواند باعث ناراحتی کودک حتی آسیب به او شود. یک مادر باهوش به نیازهای کودک خود به موقع و درستی پاسخ می‌دهد.

در این مقاله، تیم تحریریه سایت دوقلوها به نکات مهم برای محافظت از کودک در تابستان اشاره کرده است؛ برای بررسی این نکات تا پایان مقاله همراه ما باشید.

از لباس خنک و سبک استفاده کنید

مهم نیست که اخیراً برخی از مناسب‌ترین و گران‌قیمت‌ترین لباس‌های تابستانی را برای فرشته‌ی مورد علاقه‌تان خریده‌اید، بهترین چیزی که کودک شما در تابستان می‌خواهد، لباس خنک و سبک است نه چیز دیگری. باور کنید برای نوزادی که برای اولین بار گرمای تابستان را می چشد بهترین چیز است. جنس نخی اجازه می دهد تا بدن خنک بماند؛ زیرا عرق به راحتی تبخیر می شود. بهترین پوشاک نوزاد برای فصل تابستان بادی، بلوز شورت، پیراهن یا …

پارچه پنبه ای نرم مانند موسلین برای پوشاندن کودک در تابستان مناسب است. این پارچه باعث می شود هوای خوبی از آن عبور کند و در نتیجه کودک را در هنگام خواب خنک نگه می دارد. اگر نیاز دارید مانند دمای شب پایین، می توانید یک پوشش دیگر از پارچه موسلین برای کودک خود اضافه کنید.

کولر یا خنک کننده هوا را روشن نگه دارید تا دمای اتاق تعدیل شود

اسپیلت یا کولر را در روزهای شدید تابستان روشن نگه دارید تا دما متعادل شود و کودک شما از شرایط سخت فرار کند. با این حال، مراقب باشید که کولر هوای شما با آب تمیز پر شود تا از هرگونه عفونت از طریق حضور عوامل بیماری زا در هوا جلوگیری شود.

نوزادان برای نیازهای مایعات خود به شیر مادر شما تکیه می کنند

نوزادان در شش تا هفت ماه اول پس از تولد کاملاً به شیردهی وابسته هستند. بنابراین باید مراقب چنین خواسته ای از کودکی باشید که نمی تواند نیاز و خواسته خود را به وضوح بیان کند. مادران اکثرا علائم را می شناسند و در صورت لزوم شیر خود را می دهند. مقدار و کیفیت شیر ​​شما به طور خودکار مطابق با نیاز کودک به صورت پویا تغییر می کند.

اگر هم نوزاد شما بزرگتر است حتما از آب نه خیلی یخ اما خنک برای نوشیدن او استفاده کنید. سه حالت زیر نشانه تشخیص کم آبی نوزدان است که می بایست جدی گرفته شود:

  • دهانی که در داخل خشک و چسبناک به نظر می رسد
  • اشک کم هنگام گریه یا اصطلاحا بی اشکی
  • انرژی و بازیگوشی کمتر یا بی حالی

 

مادر باید مایعات زیادی بنوشد

نتیجه اساسی اهمیت شیردهی برای نوزاد این است که مادر باید خود را به خوبی هیدراته نگه دارد و تغذیه مناسب را دریافت کند. زیرا در صورت عدم وجود آن، کیفیت و کمیت شیر ​​مادر می تواند تحت تأثیر قرار گیرد.

هنگام تعویض پوشک نوزاد خود را با  آب خنک بشویید

هنگام تعویض پوشک در تابستان، کودک خود را سریع در آب خنک غوطه ور کنید. این باعث شادابی کودک می شود همچنین از سوختگی ناحیه پوشک نوزاد جلوگیری میکند.

از بیرون آوردن نوزاد در آفتاب ظهر خودداری کنید

 از ساعت 10 صبح تا 3 بعدازظهر برای بیرون آوردن کودک از آفتاب ظهر خودداری کنید زیرا دمای شدید می تواند باعث کم آبی ناگهانی و راش های خورشیدی روی پوست شود.

از کرم ضد آفتاب مناسب نوزادان استفاده کنید

ترجیحا در ساعات پیک خورشید بیرون نروید؛ در صورت رفتن نیز سعی کنید حتما نیم ساعت قبل از رفتن بیرون، روی تمامی نقاطی بدن نوزاد که در تماس با نور خورشید است از کرم یا اسپری ضد آفتاب مینرال یا مناسب نوزادان استفاده کنید. استفاده از کلاه آفتابی لبه دار نیز پیشنهاد می شود.

سخن پایانی

سپاس از شما که تا پایان مقاله تیم تحریریه سایت دوقلوها را همراهی فرمودید؛ سعی کردیم در این مقاله نکات مهم برای محافظت از نوزاد در تابستان را برای شما به طور خلاصه بیان کنیم؛ امید آنکه برای شما مفید و موثر بوده باشد. چنانچه شما نیز نکته‌ یا نظری در این رابطه دارید دیدگاه خود را در انتهای مقاله برای ما ثبت کنید؛ این نظرات برای ما و مخاطبان فهیم ما قطعا ارزشمند خواهد بود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *